Endrra juaj eshte misioni yne.

La Plaza Al eshte nje kompani e krijuar nga nje staf me pervoje 15-vjecare ne Europe dhe prej 4-vitesh ushtron aktivitetin e saj ne Tirane. Kompania jone eshte serioze, e perbere nga nje staf i specializuar i cili eshte ne dispozicion per te plotesuar kerkesat tuaja...


 

Rreth nesh.

Kompania ofron paketa te kompletuara per individ & biznese ne fushen e restaurimit, arredimit ose ndertimit nga e para te objekteve familjare & industriale, duke marre persiper pergatitjen e te gjithe dokumentacionit te nevojshem, ne kety menyre ne bejm te mundur realizimin endrres tuaj duke ju kursyer kohe dhe stresin e burokracive.

La Plaza Al gjithashtu ofron dhe sherbimin imobiliar duke ju vene ne dispozicion nje database shume te gjere, ku ju mund te konsultoheni ose reklamoni pronen tuaj.

Numrat e kontaktit:

Mobile: (+355) 68 651 1111
Mobile: (+355) 67 402 0100

eMail:

info@laplaza.al
info@levin.al
realestate@immoalbania.com

Adresa:

Rruga “Federik Shiroka”, 21 Dhjetori
Tirana, Albania.


Rruga “Federik Shiroka”, 21 Dhjetori
Tirana, Albania.